OTS rent-a-car Rijeka - najpovoljnije cijene najma vozila, već od 100 kn / dan  
 
 
Naslovnica - OTS rent-a-car, Rijeka
Vozila - OTS rent-a-car, Rijeka
Naša lokacija - OTS rent-a-car, Rijeka
Prijevoz putnika - OTS rent-a-car, Rijeka
Hrvatski English
Kontakti - OTS rent-a-car Rijeka
Pošaljite nam e-mail

PRIJEVOZ PUTNIKA

Prijevoz putnika je usluga koja je namjenjena svim pravnim i fizičkim osobama koje imaju potrebe za prijevozom na području Republike Hrvatske ili Europske unije.
 
Prijevoz putnika vršimo osobnim, monovolumen i kombi vozilima (maksimalnog kapaciteta 8 putnika plus vozač po voznoj jedinici). Sva vozila za prijevoz putnika redovno su servisirana te su opremljena svim osiguranjima i opremom koja je uz educiranog i profesionalnog vozača potrebna za sigurna i udobna poslovna i privatna putovanja u nacionalnom i međunarodnom prijevozu.

Ukoliko imate potrebe za prijevozom putnika na području Republike Hrvatske ili Europske unije, naši djelatnici će Vam kreirati individualnu ponudu prema vašim trenutnim potrebama.

Uz usluge u međugradskom i međunarodnom transportu putnika također vršimo prijevoze i na posebne događaje poput sportskih i društvenih događanja.
 
Uvjereni smo da ćete i Vi prepoznati kvalitetu i ekonomsku isplativost naših ponuda kao i naši dosadašnji korisnici čije povjerenje gradimo preko 20 godina.

 
© 2009-2014 OTS RENT-A-CAR | Izrada web stranice: NEON STUDIO
Pošaljite nam e-mail